Kontroll for identitetstyveri

Kontroll for identitetstyveri funksjonen er kun tilgjengelig for brukere med Premium abonnement.

Telefonnummeret ditt er ID din i bankapper, nettbutikker, sosiale medier og andre tjenester. Hvis noen skaffer seg data knyttet til telefonnummeret ditt, kan de enkelt utgi seg for deg – og for eksempel få tilgang til bankkontoene dine eller få et lån i ditt navn.

Kontroll for identitetstyveri-funksjonen sjekker telefonnummeret ditt mot databaser for lekkasjer. Etter å ha kjørt sjekken, vil vi vise deg alle nettsteder som har lekket kontodata knyttet til dette telefonnummer. Vi vil også vise kategoriene av data som ble lekket, og gi anbefalinger om hva du kan gjøre med lekkasjene. I tillegg til ditt eget telefonnummer, kan du også sjekke telefonnumrene til familiemedlemmene dine. Alle telefonnumre du legger til vil bli sjekket automatisk med jevne mellomrom. Hvis nye lekkasjer oppdages, vil du motta et varsel på enheten din.

Før appen sjekker telefonnumre for lekke data, har den dobbeltkodet dem ved hjelp av en hash funksjon. Dette betyr at telefonnumrene du sender inn aldri forlater enhet din.

I dette avsnittet

Sjekker din telefontilknyttede kontoer